Wij trots op onze dealer 2Wielers Martin Jeuring in Nieuw Amsterdam (lees hier meer)

17 Feb

Hij doet nu automatische mee met de verkiezing van beste tweewielerwinkel van Nederland voor 2017, waarvan de bekendmaking is op 3 april in de Burger’s Zoo in Arnhem. Dorpsgenoot Jan Zantingh eindigde provinciaal als zevende.
Met name de hausse aan reacties via Facebook (de teller stokte bij ongeveer 20.000 likes en felicitaties) was toch wel even slikken van de anders zo nuchtere Jeuring.’ Ongelofelijk zoveel spontane reacties ik van mensen kreeg. Echt hartverwarmend, zoveel enthousiasme. Ik voel veel dankbaarheid voor alle steunbetuigers. Gewoonweg fantastisch’, aldus Jeuring.

In de verkiezing www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl werden de stemmen geteld met als resultaat 36.462 stemmen van consumenten. De verkiezing kende deze 20e editie een nieuwe opzet met consumentenbeoordeling. Hiermee werden de klanten benaderd voor een extra en positief contactmoment. Met name vanuit die klantbeoordelingen is een ranking gemaakt naar Gemeentewinnaars en Provinciewinnaars.
De Provinciewinnaars verkiezing 2017 werden: Drenthe: 2 Wielers Martin Jeuring, Nieuw-Amsterdam, Flevoland: Bike Totaal Schulting, Almere, Friesland: Meinsma Fietsen, Wijnjewoude,
Gelderland: Firma Wels, Driel, Groningen: Roggeveld Fietsen, Scheemda ,
Limburg: Tweewielerspecialist De Beente, Maastricht, Noord-Brabant - Budgetfietsen.mierlo, Mierlo
Noord-Holland: Rijwielhandel Dral, Oostzaan, Overijssel: WR Bikes, Haarle,
Utrecht: Fiets Inn Frits van de Bunt, Amersfoort, Zeeland: Tweewieler Centrum Tholen, Tholen,
Zuid-Holland: Atlas Fietsen, Zoetermeer, Oost-Vlaanderen: S-bikes bvba, Geraardsbergen

finalisten verkiezing
De Provinciewinnaars zijn de finalisten in de Tweewieler van het Jaar-verkiezing. Deze winkels worden door de vakjury bezocht, er wordt een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt en de winkels krijgen bezoek van een Mystery Shopper die een rapport uitbrengt.

Tweewielerwinkel van het Jaar 2017
Op basis van al deze facetten wordt de uiteindelijke Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 gekozen. Deze wordt bekendgemaakt tijdens het Tweewieler Retail Trends congres 2017, op maandag 3 april in Burgers’ Zoo. Zowel de Gemeentewinnaars als de Provinciewinnaars komen dan op het podium en krijgen een oorkonde en benchmarkrapport uitgereikt. De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar is een initiatief en wordt georganiseerd door Tweewieler, magazine voor de tweewieler retail.

De nieuwe opzet van de verkiezing is een stimulans gebleken voor het contact met de klant. De branche-organisatie hoopt dat dit effect na-ijlt in de komende maanden als het verkoopseizoen weer begint.

terug