Fietsdealer Event 13 en 14 september Jaarbeurs Utrecht

14 Sep

Spiked Cycles presenteert tijdens het Fietsdealerevent op 13/14 september de huidige 2015 collectie elektrische fietsen en onthult tevens het programma met nieuwe modellen en systemen voor 2016. Onder meer de Spiked 5 zal hierbij te bewonderen zijn. Een van de meest verkochte fietsen, vanwege de goede verhouding in prijs en kwaliteit.

In totaal streeft Spiked Cycles naar maximaal 100 dealers in Nederland en daarmee garanderen zij exclusiviteit. Dankzij het uitblijven van internet aanbiedingen is er altijd margebehoud en geen prijsdruk.

Met de collectie van Spiked Cycles worden dealers overtuigd van de ontsluiting van een geheel nieuwe doelgroep. Ook de in- en verkoop van tweedehands- en demomodellen wordt daarbij ondersteund. Daarnaast is Spiked volledig omni-channel waarbij gebruik wordt gemaakt van één web omgeving voor de consument, de dealer en de fabrikant. Er wordt gewerkt vanuit een volledig custom built propositie op basis van multi-sized frames waardoor je als dealer weinig voorraad, maar toch altijd de goede maat in je magazijn zult hebben.

Op langere termijn zal Spiked een completere product range met accessoires gaan aanbieden, onder andere via partnerships met andere merken.

Stand: FE08

terug