Proefritten tijdens DDW Dutch Bike Expo (lees meer)

24 Oct

Bij de Dutch Bike expositie in Eindhoven wordt wederom bevestigd dat Nederland een echt fietsland is.
Van een fiets met een 3D-geprint stalen frame tot een complete fiets van volledig recyclebare kunststof; je kan het hier zien. De expositie onderverdeeld in 5 thema’s waarbij Spiked met haar propositie binnen 3 thema’s ingedeeld kon worden

1) Helping Hand; alle Spikeds zijn e-bikes die op klant order geassembleerd worden door 2) For People & Planet; alle Spiked worden bebouwd bij een sociale werkplaats in Nederland door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, één monteur bouwt één Spiked 3) The Connected bike; ook connectivity is bij Spiked een klant keuze, op elke Spiked Brose kan je smartphone als display dienst doen vanuit één app en je kan dan ook muziek streamen, navigeren of een fitness programma afwerken. Als je klaar bent met je tour of work-out zet je je fiets op slot en het alarm aan allemaal vanaf je telefoon.

Er is dinsdag 24 oktober, donderdag 26 oktober en zaterdag 28 oktober de mogelijkheid om middels een proefrit nader kennis te maken met het fenomeen Spiked bij de ingang van het Dutch Bike Expo evenement tussen de tijden 14:00-18:00u.

Link naar Dutch-bike.nl

terug