Spiked 'Peet'

Overal naar toe, het werk, school, sportclub of de stad

lees meer

Spiked 'Jaap'

Puur rijgenoegen, stil zweven over rode fietspaden

Spiked 'Edward & Marie'

Meer dan 200 km. per week op deze stille Spikeds

Feel it!

Spiked voegt ultiem rijgenoegen toe aan het fenomeen fietsen. Stoer, technisch en innovatief. Geheel naar eigen smaak ‘online’ te customizen.

Spiked by Oger

Oger staat synoniem voor succes en haar missie is om voor klanten een persoonlijke identiteit op maat te creëren. Nu heeft Spiked op vergelijkbare wijze, met twee speciaal ontworpen E-bikes, de persoonlijke identiteit van Oger verrijkt. Op deze manier proberen we samen extra awareness te creëren voor 'het nieuwe fietsen'.

Ralph Moorman

Als gezondheidscoach en Ingenieur Levensmiddelentechnologie ben ik zeer enthousiast over Spiked. Elektrisch fietsen verlaagt de drempel om de auto te laten staan als je snel naar de andere kant van de stad moet en het is bovendien een schoner, leuker en gezonder alternatief voor die auto of scooter. Als inwoner van Amsterdam is het voor mij ideaal om de Spiked te gebruiken om snel stress- en zweet vrij bij mijn afspraken in de stad aan te komen. Naast het praktische voordeel geeft fietsen op mijn Spiked ook een enorme fun factor...

Spiked Lease

Steeds meer werkgevers adviseren vanuit hun beleid rond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hun medewerkers om de auto vaker te laten staan en gebruik te maken van de fiets. Zij beoordelen dit als een geweldig alternatief voor woon-werk of lokaal zakelijk verkeer. Het vergt minder ruimte, is een oplossing voor het parkeerprobleem, kost minder geld, van files is geen sprake en het past prima in een gezonde, groene levensstijl.

Over ons

In 2009, met 13 jaar ervaring als designer voor Cycles Lapierre in high-end mountainbikes en racefietsen, werd mijn nieuwsgierigheid naar de uitdagingen die elektrische fiets technologie zou kunnen bieden steeds sterker. Verbazingwekkend dat de markt hier niet op in speelde! Het merendeel van de elektrische fietsen die aangeboden werden was niets anders dan een reguliere fiets met wat elektrische componenten er op geschroefd...

lees meer

U bepaalt zelf bij welke geselecteerde Spiked dealer u uw Spiked bestelt.

bestelling en levering

Uw Spiked dealer is uw eerste aanspreekpunt voor onderhoud en reparaties aan uw Spiked.

service en onderhoud

Garantieperioden: Levenslang op het frame, 2 jaar op de (draaiende) componenten, 2 jaar op de accu.

garantie en verzekering

Feel it!

We kunnen wel beschrijven waarom de Spiked fiets zo geweldig is, maar je moet erop gereden hebben om te begrijpen wat een elektrische fiets van Spiked Cycles zo speciaal maakt. Maak daarom een afspraak voor een gratis en vrijblijvende Spiked proefrit.

toon resulaten
Twitter_social_icon_blue

RT @FrankRonald1970: Wat een drama bij #psvaz ... #Stengs ....😢...